top of page

PS. Food & Lifestyle

Wat is PS. Food & Lifestyle?

Met PS. werk je toe naar een gezonde levensstijl en het vinden van de juiste balans. Geen onmogelijk dieet, maar lekkere en smakelijke gerechten. Een eetpatroon wat gemakkelijk te volgen is. Het resultaat op de lange termijn vinden wij enorm belangrijk. Bij PS. sta je er daarom niet alleen voor. Samen met mij investeer je in een gezond leefpatroon en verander je jouw eetpatroon definitief. Samen op weg naar een vitaler en zelfverzekerder leven dat je kunt vasthouden!

Ik werk met een behandelplan opgesteld door de diëtisten van PS. dat bestaat uit 3 fases.

Voordat je begint bespreken we in een vrijblijvend gesprek wat je wensen en doelstellingen zijn. Na het eerste gesprek kom je wekelijks terug om te meten en te wegen. Daarnaast begeleid en adviseer ik je bij het afvallen. Driemaal per dag eet je een volwaardige maaltijd en drie keer per dag kun je genieten van een lekker tussendoortje. 

De PS. producten zijn arm aan koolhydraten, maar rijk aan eiwitten. Die combinatie zorgt ervoor dat je lichaam het opgeslagen vet gaat verbranden. Je verliest vet en dus kilo’s, terwijl je goed verzadigd bent en je je gewoon lekker voelt.

Het behandelplan is gericht op afvallen en bereiken van je streefgewicht & het stabiliseren en leren behouden van het  bereikte streefgewicht.


Samen gaan we jouw doelen bereiken!

PS00900_Day box 1_Salmon wrap.jpg
Griekse_wrap_Koolhydraatarme_Recepten_PowerSlim.jpg
Gevulde eieren met tonijnsalade _koolhydraatarme_recepten_PowerSLim.jpg

Fase 1

Afvallen

In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PS. food & Lifestyle per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies. Je blijft in fase 1 totdat je 80% van je gewenste gewichtsverlies hebt bereikt. Wekelijks kom je terug om te wegen en al je vragen te stellen.

Fase 2

Bereik je streefgewicht

In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. In deze fase leer ik je wat nu verstandige keuzes en de juiste hoeveelheden voor je zijn.

Fase 3

Voorkom jojo effect

Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat ik je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden.

PS Food & Lifestyle: Nieuws en tips
IMG_6509.jpg
PS Food & Lifestyle: Nieuws en tips

Jouw PS. Voeding & Lifestyle coach

We begrijpen dat het soms best even pittig zal zijn. Je voedingspatroon veranderen gaat natuurlijk niet zomaar. Daarom hoef je het bij ons niet alleen te doen. Samen met mijn persoonlijke begeleiding, ga je er helemaal voor. Ik zal betrokken zijn bij jouw voedingsprogramma en je een extra steuntje in de rug geven op moeilijke momenten, want die komen er vast.
Elke week bespreken we samen uitgebreid je vorderingen en doorloop je simpel en doeltreffend de drie fases van het PS. Food & Lifestyle programma. Zo werk je toe naar een gezonde levensstijl die je ook ná het programma volhoudt. Wilt u weten wat de begeleiding van een coach voor jou kan betekenen? Stuur me een bericht en maak vrijblijvend een afspraak

Stempel-certified_voedingscoach_NL.png

Kosten

Wij begrijpen dat je graag wilt weten wat je moet investeren om jouw doel te bereiken. Dit verschilt echter voor iedereen; naast het aantal kilo’s dat je wilt afvallen en hoe zwaar je weegt. Gemiddeld kost een eetmoment € 2,75.


Het startpakket kost € 159,00 voor 7 dagen. Dit pakket laat je kennismaken met het gevarieerde assortiment van PS. Op deze manier kun je ontdekken wat je lekker vindt en wat bij je levensstijl past. Als het startpakket op is, koop je daarna gericht de producten die jij wilt. Je zal rekening moeten houden met € 70,00 - € 100,00 per week in de strenge 1a fase. Hiernaast hoef je bijna geen boodschappen meer uit de supermarkt te halen.

Je betaalt alleen voor de producten. De coaching is in alle fases van het programma gratis.


Original.png
bottom of page