top of page

Succesverhalen

In de afgelopen jaren heb ik al veel  klanten mogen begeleiden bij het bereiken en behouden van een gezond en lager lichaamsgewicht.
Met PS. Food & Lifestyle kunnen vrouwen 1-1,5 kilo per week afvallen en mannen 1,5-2 kilo per week. Weken achter elkaar, zonder hongergevoel, met behoud van spiermassa en toename van energie.
Met het PS. afslankprogramma sta jij er niet alleen voor!
Hieronder vind je een aantal succesverhalen van personen die het PS. traject samen met mij hebben doorlopen.

Succesverhalen: Tekst

Nanne, 31 jaar uit IJzendijke

Mijn hele leven al ben ik niet tevreden geweest met mijn lijf en mijn gewicht. Na 30 jaar was ik daar helemaal klaar mee. Dit moest anders, maar hoe?

Van Elize hoorde ik veel positieve verhalen over PS. Food & Lifestyle. Ik dacht, dat is niks voor mij. Ik ben nogal een moeilijke eter. Er zijn weinig dingen die ik lekker vind. Ja, de ongezonde dingen gaan er wel in, maar een eetpatroon met alleen maar gezonde dingen daar zag ik ontzettend tegenop. Na een zomer waarin ik echt niet meer blij was met hoe ik eruit zag en hoe ik me voelde, moest ik wat proberen, dus toch een afspraak gemaakt.

Na mijn eerste afspraak met Elize werd ik erg enthousiast. Het is niet alleen groente en vlees/vis wat je mag eten, maar je krijgt heerlijke vervangende producten van PS. Hierdoor kan je gewoon meedoen met anderen in je omgeving. Heerlijk een ontbijt met Griekse yoghurt en PS. Muesli. Ik heb een lekkere PS. reep bij mijn kopje thee en 's avonds kan ik ook lekker avondeten met mijn man en kinderen. Dit kon het weleens worden.

Enthousiast ben ik begonnen. De eerste twee weken was het even zoeken naar welke producten ik lekker vond, maar Elize staat altijd paraat om me daarmee te helpen en te ondersteunen in moeilijke momenten. Een fijn kookboek kreeg ik mee van PS. en vol goede moed ben ik gestart.

Door de structuur en het plannen van de eetmomenten, ging het me makkelijk af. Het fijne was ook dat ik geen honger had en daardoor de verleidingen goed kon weerstaan. De eerste maanden vlogen om en de kilo's vlogen er af. De eerste 10 kg was redelijk gemakkelijk. Af en toe een moeilijk moment gehad, maar na een consult bij Elize ben ik weer helemaal gemotiveerd om verder te gaan. Mijn streefgewicht heb ik goed kunnen bereiken en ik heb deze zelfs nog wat omlaag gehaald.

Afgelopen zomer heb ik eindelijk een zomer gehad waarin ik me fit, slank en gezond voelde en me niet meer hoefde te schamen. Zonder het PS. Food & Lifestyle programma en de coaching van Elize was me dit niet gelukt.  

Op gewicht blijven is de volgende uitdaging, maar ik weet zeker dat me dat met behulp van m'n coach waar ik nog een jaar onder begeleiding blijf, gaat lukken!

Succesverhalen: Nieuws en tips
4cb2ad99-6655-4fe3-8978-d15c597f5358_edited_edited.png

Voorfoto

IMG_1394_edited_edited.png

Foto na - 15 KG

Gerdien, uit Goes

Mijn idee om het PowerSlim (red. nu PS. Food & Lifestyle) dieet te gaan volgen ontstond nadat ik een folder in de bus had gekregen, die ik een half jaar heb bewaard in een lade.
Na dat half jaar gooide in mijn folder weg, dat is niets voor mij. Toch haalde ik de folder uit de oud papierbak en dacht: ik ga er toch eens langs.
Ik ging de sfeer eens proeven. Ik werd open ontvangen. Er volgde een gesprek met de coach. We hebben een afspraak gemaakt voor de PowerSlim.
Vele malen heb ik andere dingen geprobeerd, maar de resultaten waren dat ik telkens weer terug viel in mijn oude patroon, afvallen en weer aankomen, het welbekende jojo-effect.
Door medicijngebruik was ik wat kilo’s aangekomen.  Bij de coach gaf de weegschaal 72 kilo aan bij een lengte van 1.61 m. Mijn jurkjes gingen strak zitten en ik voelde mij heel niet meer fijn. Graag wilde ik wat kilo’s kwijt. Dit was voor mij het punt om iets te doen aan mijn gewicht middels het PowerSlim programma.
Ik was zelf begonnen met een koolhydraatarm dieet, wat ik op mijn eigen manier deed. Na overleg met mijn voedingscoach Elize besloot ik met PowerSlim te beginnen. De coach liet mij weten dat ik slecht voor mijzelf zorgde, te weinig at en daardoor niet voldoende eiwitten binnen kreeg, zodat mijn lichaam niet aan verbranding toekwam en de kilo’s juist vasthield.
Tot mijn verbazing moest ik meer gaan eten, 6 eetmomenten per dag. De eerste weken was wel wennen met de regelmatige eetmomenten, maar het resultaat mocht er zijn. Door de combinatie van sporten en PowerSlim ben ik 9 kilo afgevallen. Tot mijn grote vreugde ben ik 2 kledingmaten kleiner gaan dragen en is mijn gewicht al een half jaar stabiel.
PowerSlim heeft een groot assortiment aan overheerlijke producten met een mooi receptenboek erbij, waaruit je vele lekkere en gezonde maaltijden kunt bereiden. PowerSlim is geen dieet, maar een andere leefwijze met betrekking tot eten. Doordat je een goede combinatie maakt met je koolhydraten en eiwitten is er ook geen jojo effect.
Door de begeleiding die ik krijg van Elize is het me gelukt om een goed resultaat te behalen. Je kunt met elke vraag bij ze terecht tijdens het PowerSlimmen, waardoor je er niet alleen voorstaat.
Ik ben enorm blij met het resultaat van -9 kilo wat ik heb behaald met PowerSlim en ik ga dan ook vol vertrouwen de stabiliteitsfase in. PowerSlim heeft mij enorm geholpen en ik hoop met mijn foto’s mensen te kunnen inspireren om ook hun doel te gaan behalen met behulp van een goede coach.

Succesverhalen: Nieuws en tips
PHOTO-2019-09-02-10-49-34.jpg

Voorfoto

PHOTO-2019-09-02-10-49-26.jpg

Foto na -9 KG

bottom of page